Kategorier
Att välja Skrivande

Skrivlogg 13 december 2020

Idag känner jag mig glad och nöjd för i onsdags skickade jag in mitt barnboksmanus till fem önskeförlag och nu kan jag inte göra annat än att vänta och hålla tummarna.

Jag har fullt upp med att förbereda min nya onlinekurs ”Decision making strategies for real-life” som ska börja den första februari. En hel del material ska produceras, både föreläsningar och arbetsmaterial, övningar och presentationer. Så jag kommer att ha mycket att skriva även om jag inte hoppar på något nytt skönlitterärt projekt på nån månad.

Och sedan har jag en tanke att i förlängningen till kursen skriva en populärvetenskaplig bok om beslutsfattande från en filosofisk synvinkel, som skulle blir den första i min tänkta philosophy of real-life-series. Eller kanske Philosphy lite.

Igår gjorde jag färdigt en websida med information om kursen, där man kan anmäla sig och även boka ett fritt samtal med mig. Det finns saker kvar att göra på sidan för att öka innehållet, men den fyller sin funktion och jag ska nu börja sprida information om kursen så att folk kan anmäla sig. Så jag ska skriva marknadsföringstexter! Det blir en ny genre indeed! Det ska bli roligt att lära mig något om detta för mig så nya och okända område.

För mig är det stimulerande att växla mellan olika genrer. Det håller mig levande och intresserad. Nu är det snart jul och jag får snart veta om jag kommer att få skriva en deckare nästa år tillsammans med Christina Gustavsson eller inte. Och om inte, om jag i så fall ska ge mig i kast med det på egen hand. Varför inte? Det är kanske det som ska bli mitt nästa skrivprojekt?

Men först ska jag ut på marknaden och marknadsföra min nya kurs!

A market with colourful baskets
Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *