Kategorier
Skrivande

Skrivlogg 26 december 2020

Julafton medförde stor besvikelse. Inte fick jag den julklapp jag hade önskat mig: att bli medförfattare till en deckare i Joelsgården förlags tävling. Och jag som tyckte att jag hade skrivit ett så rafflande första kapitel.

Som tur var firade jag och gladde mig när jag i höstas fick beskedet att jag var en av finalisterna. Annars hade jag inte fått glädja mig alls. Nu fick jag en glädje och en besvikelse, vilket ju är betydligt bättre än bara en besvikelse.

Nu återstår bara att bestämma vad jag ska göra med mitt ratade kapitel och min spännande deckaridé. Jag har lust att skriva deckaren på egen hand. Men har jag tid?

Just nu har jag inget skrivprojekt aktivt på gång. Vad jag har är flera potentiella och vilande projekt att välja mellan.

  • Deckare: Barbiebilen
  • Populärvetenskap: Philosophy for real-life: Decision making
  • Barnbok: Jasmine och nyponrosen
  • Barnbok: Pojken och Cyklisa
  • Relationsroman: Mållös och linnelös
  • Diktsamling: samlade dikter
  • Science fiction: Europa
  • Science fiction: Paus
  • Vetenskaplig artikel: Dans och religionsfilosofi
Böcker stöder böcker
Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *