Kategorier
Skrivande

Skrivlogg 11 januari 2021

Ericas skrivlogg 11 januari 2021. Mina skrivplaner för våren.

Dela eller gilla detta innehåll:

Jo, jag ska fortsätta på egen hand med min deckare. Och med ett hemligt skönlitterärt projekt. Och med ett populärvetenskapligt skrivprojekt. Blir det för mycket nu? Jag har ju  mycket annat för mig i livet… Men allt annat jag gör, gör jag delvis för att få möjlighet att skriva, så skriva ska jag göra. Oavsett vad.

Mitt populärvetenskapliga skrivprojekt ska jag börja med i januari och avsluta under maj. Jag har tanken att skriva en serie kortare böcker med gemensamt tema ”Philosophy of (real-)life” och olika underteman, som decision-making eller cleaning eller religion. Jag tror det skulle kunna bli både intressant och användbart.

Mitt hemliga projekt har legat i malpåse ett år vid det här laget och det är dags att avsluta det. Under sommaren ska jag skriva klart och skicka in för bedömning före september.

Min deckare, slutligen, ska jag skriva på närhelst jag får lust och om inte förr så ska jag fokusera på den från september och framåt och ha den färdig innan 2022 års utgång. 2021 ska jag ha skrivit en synopsis och ha karaktärerna färdiga med kött och blod och alla neuroser på papper.

En sak till. Jag vill skriva en vetenskaplig artikel om dans och religionsfilosofi som tar vid där mitt kapitel i den nya introduktionsboken om religionsfilosofi slutar.

Jag önskar mig lycka till!

Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *