Events

Genom mitt skrivande vill jag förmedla hopp och perplexitet.

Ögonblick av galenskap

Min novell ”Det hettar till” ges ut i antologin Ögonblick av galenskap av Ariton Förlag. Antologin släpptes den 5 september 2020 i samband med Litteraturrundan i Skåne.

Du kan köpa Ögonblick av galenskap i bokhandeln eller direkt från mig här till ett rabatterat pris. Jag kommer att lägga ut en länk för detta så snart jag har fått böckerna.

Läs om bokreleasen på Aritons facebooksida

Färgglad parkbänk i Göteborg där alla får plats. Foto: Erica Appelros 2019.

Karneval

Min novell ”Zombienatt” var bland de vinnande bidragen i Fuertes novelltävling med tema ”Karneval” och kommer att publiceras i antologiform framemot vintern.

Inte mina favoritböcker, men några jag har skrivit i. Foto: Erica Appelros, 2019

Fången i paradiset

Min novell ”Leka afrikaner” ges ut av Ariton Förlag i antologin med namnet Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser, en novellsamling med livsberättelser.

Antologin släpptes den 6 september 2020 i samband med Litteraturrundan i Skåne. Du kan köpa antologin i bokhandeln eller direkt från mig här, till ett rabatterat pris.

Läs om bokreleasen på Aritons facebooksida

Receptionist attending to clients at the out patient

Maria Immaculata Hospital / CC BY-SA (https://creativecommons.org/licenses/by-sa/4.0)

Det var inte jag!

Min novell ”Den förkomna journalen” kommer att publiceras i en antologi med temat ”Det var inte jag!!” av Joelsgården Förlag.

Antologin planeras ges ut under hösten 2020. Mer information om när, var och hur kommer så småningom.

Livets träd format av lera vittrar sakta i Findhorn Bay’s vatten. Foto: Erica Appelros, 2019

“Inga tillägg, hur briljanta de än är, kan förbättra ett verk i lika hög grad som nedstrykningar.”

L. Tolstoj

Vill du bli testläsare?

Ibland är det värdefullt att få synpunkter från någon annan som läser vad jag har skrivit. Man blir så lätt hemmablind. Förstår läsaren vad jag menar? Passar språket rätt åldersgrupp? Är dialogen och handlingen trovärdig? Finns det felaktigheter i texten? Vill du någon gång ibland läsa vad jag har skrivit och ge mig feedback så vore jag enormt tacksam! Du behöver inte vara specialist, eller språkexpert eller något annat — bara en medmänniska som tycker om att läsa! Jag lämnar självklart inte ut din e-post-adress till någon.

Dela eller gilla detta innehåll: