Inspiration

Kurser, utbildningar, språkverktyg, tävlingar, forum, mm

Foto: Erica Appelros, 2019

Forum och grupper

För den som skriver finns många möjligheter att engagera sig i olika forum, grupper och skrivargemenskaper på nätet. Klicka på knappen nedan så kommer du till en sida där jag listar några sådana grupper, stora som små.

Mina arbetsredskap. Foto: Erica Appelros, 2019

Verktyg

Oavsett om man skriver på svenska eller engelska finns det gott om verktyg på nätet. Allt ifrån synonymordböcker till hela ordbehandlingsprogram specialgjorda för skrivande. Klicka på knappen nedan så kommer du din en sida där jag listar några verktyg och inspirerande sidor som jag själv tycker är användbara.

Foto: Erica Appelros, 2020

Novelltävlingar och annat

Ett sätt att hålla sitt skrivande alert är att skicka in bidrag till tävlingar. Med en dead-line får åtminstone jag lättare att disciplinera mig. Klicka på knappen nedan så kommer du till en sida där jag sammanställer aktuella skrivartävlingar.

Foto: Erica Appelros

Kurser

Det finns en uppsjö av kurser både online och i ansikte mot ansikte. Klicka på knappen nedan så kommer du till en sida där jag sammanställer några av dem.

Livets träd format av lera vittrar sakta i Findhorn Bay’s vatten. Foto: Erica Appelros, 2019

“Inga tillägg, hur briljanta de än är, kan förbättra ett verk i lika hög grad som nedstrykningar.”

L. Tolstoj

Och så något helt annat …

Jag ägnar mig också åt att vara coach. Jag älskar att lära mig nya saker och färdigheter och då kommer tekniker för accelererad inlärning väl till pass. On-line-kursen SuperLearner Masterclass lär ut minnes- och läsfärdigheter och jag coachar studenter som går kursen. Om du är intresserad av att arbeta med mig som coach, eller bara vill veta mer kan du besöka min coachingsida:

Du kan också få en kort överblick över vad accelererad inlärning handlar om genom att läsa den aktuella boken The only skill that matters av Jonathan Levi, grundaren av SuperLearner MasterClass. Här berättar Jonathan om boken och hur du kan få ett exemplar.

Dela eller gilla detta innehåll: