Kategorier
Uncategorized

Release 5 september

Antologin Ögonblick av galenskap, där min novell ”Det hettar till” ingår, kommer att släppas i samband med Litteraturrundan i Skåne den 5-6 september 2020. Jätteroligt tycker jag och har genast skrivit in datumen i almanackan. Ariton Förlag har bokat in sig på Logi Gamlegården i närheten av Tomelilla

Jag kommer så klart att vara med hela helgen. Själva lanseringen av antologin planeras äga rum på lördagen den 5 september klockan 15, men båda dagarna finns Ariton Förlag på plats klockan 11-15 med öppet hus, café, bokbord, uppläsningar, mm. Jag kommer att ha ett eget bokbord där du kan träffa mig och köpa böcker om du vill!

För mer och efter hand uppdaterad information se under rubriken Ögonblick av galenskap på sidan Events.

Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *