Kategorier
Skrivande

Bokrelease 5-6 september

Hela helgen är jag på Logi Gamlegård på Österlen tillsammans med Ariton förlag och medförfattare till antologierna Ögonblick av galenskap och Fången i paradiset och andra självbiografiska berättelser. I går eftermiddag högläste jag en sida ur min novell ”Det hettar till” och lyssnade till andras uppläsningar. Dessa smakprov får mig att se fram emot att läsa alla novellerna när jag imorgon får min låda med beställda böcker och kan packa upp dem i lugn och ro här hemma.

Bilder från eventet från Ariton förlag.

Idag är det dags för den självbiografiska novellsamlingen att släppas och jag ska fundera ut ett lämpligt stycke från min novell ”Leka afrikaner” att läsa upp.

Jag är så glad och tacksam över all uppmuntran jag har fått inför helgen från mina vänner. Tack — både ni som har tagit er till Logi Gamlegård och delat upplevelsen med mig och ni som har peppat och likat digitalt!

Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *