Kategorier
Skrivande

Fuerte ”Karneval”

I lördags kom mailet jag väntat så länge på, ända sedan i mars då jag skickade in mitt bidrag till Fuertes novelltävling med tema ”Karneval”.

Min novell, ”Zombienatt” är bland de vinnande bidragen och kommer att publiceras i karnevalsantologin. Jippi.

Fyra noveller antagna under loppet av ett halvår känns riktigt bra och är en enorm sporre för mig att fortsätta skriva och skriva om och ta det jag gör på allvar. Jag älskar ju att laborera med texter och finputsa för att få dem bättre.

Nu senast gick jag till exempel upp vid fyratiden (vem kan sova i denna augustihetta) och började fila på en dikt på engelska för att få till exakt rätt ord och formuleringar. Vid elva på förmiddagen stod jag fortfarande kvar och lekte med orden och kände mig rätt nöjd med resultatet. Och hungrig.

Vad händer i övrigt i mitt skrivarliv? Jo, jag har lämnat ut mitt barnboksmanus, ”Flickan som ropade lejon” till några testläsare och hoppas få god och matnyttig respons från dem framemot slutet av september.

Jag har också under sommaren skrivit ett kapitel om ”Embodied learning” till en e-bok med arbetsnamnet ”SuperLearner Playbook”. Den väntas komma ut mot slutet av augusti och säljs via Amazon.

Och första helgen i september, vid Skånes litteraturfestival, sker releasen av de båda antologierna från Aritons förlag som jag medverkar i. Fullt upp med andra ord.

Jag tror att jag har ytterligare fem inlämnade bidrag som jag väntar att få besked om. Tänk om något av dessa också skulle bli antaget… Då får jag väl hybris.

Dela eller gilla detta innehåll:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *